17 Eylül 2008 Çarşamba

Hatırlayabiliyor musunuz;
POSTACI NE KADAR ZAMANDIR SİZE
BAYRAM KARTI GETİRMEDİ ?


Bayramlarda, uzun zamandır haber alamadığımız akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan kartpostal almak hepimizi sevindirir, kartpostalın üzerindeki resim/fotoğraf hoşa gitmişse, aynanın kenarında vitrinin köşesinde, ta ki yenisi gelinceye kadar aylarca bizimle kalırdı.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu eski geleneğimiz de değişime uğradı. Bayram kartının yerini, hızlı ve çabuk yöntemler olan, telefon, mesaj, e-mail aldı. Bu bayram yine bu hızlı haberleşme araçlarından vazgeçin demiyoruz ama; bir değişiklik yapın sevdiklerinize güzel dileklerinizi doğanın eşsiz güzelliklerini yansıtan koleksiyonlardan oluşan TEMA kartları ile iletin.
Böylece hem bayramda eski bir geleneğimizi canlandırmış olacak, hem sevdiklerinizin bayramını farklı bir şekilde kutlamış olacak hem de geliri TEMA Vakfı ağaçlandırma ve kırsal kalkınma projelerinde kullanılan TEMA Kartlarını satın alarak doğaya armağan vermiş olacaksınız.

TEMA Kartlarını, yeni hazırlanan 2008-2009 Yılı TEMA Kartpostal Kataloğumuzdan, www.tema.org.tr adresli web sitelerimizden seçebilir, yine web sitelerimiz aracılığıyla veya (0212) 283 78 16 (dahili: 184-202-180-127) numaralı telefonlarımızdan sipariş verebilirsiniz. TEMA Kartpostalları bir adedi özel zarfı ile birlikte KDV dahil 0,70 Yeni Kuruş’a satışa sunulmuştur.
TEMA Vakfı Kartpostal Kataloğu, 20 sanatçı tarafından özenle hazırlanan koleksiyondan oluşuyor. Bu kartlardan biri mutlaka sizin için hazırlandı.

lütfen tıklayınız...

Etkinlik ( haydi katılalım !!! )


Günün Fotografı (!)

Günün Fotografı (!)
Würzburg 2007